Μια δημιουργική συνάντηση στον Πολυχώρο των Εκδόσεων Καλέντη

Τη Δευτέρα 6 και την Τρίτη 7 Νοεμβρίου, οι συγγραφείς μας θα υποδεχθούν τους βιβλιόφιλους μαθητές του δημοτικού των Εκπαιδευτηρίων Γιαννόπουλου, με τους εκπαιδευτικούς τους, στο πλαίσιο του προγράμματος της φιλαναγνωσίας του σχολείου.

Μια δημιουργική συνάντηση στον Πολυχώρο των Εκδόσεων Καλέντη

Claude Houghton: «Εγώ είμαι ο Τζόναθαν Σκρίβενερ» κριτική του Θανάση Λιακόπουλου στο Diastixo.gr

Claude Houghton: «Εγώ είμαι ο Τζόναθαν Σκρίβενερ» κριτική του Θανάση Λιακόπουλου στο Diastixo.gr

"Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το μυθιστόρημα γράφεται το 1930. Ακριβώς στη μέση των δύο Μεγάλων Πολέμων. Οι αλλαγές που έχουν επέλθει στην κοινωνία της Αγγλίας και στις δομές της είναι πρωτοφανείς και τεράστιες. Ο Χάουτον τις περιγράφει εξαιρετικά. Μας δίνει με χαρακτηριστικό τρόπο να καταλάβουμε πώς επηρέασαν αυτές οι αλλαγές τις προσωπικότητες ανθρώπων προερχομένων από διαφορετικά κοινωνικά στρώματα"

Δείτε την κριτική εδώ.

Mπες στον κόσμο της Αλκυόνης

Mπες στον κόσμο της Αλκυόνης

Αγαπητοί φίλοι,

Η αγαπημένη μας συγγραφέας Αλκυόνη Παπαδάκη αποφάσισε να μοιραστεί με τους αναγνώστες της το επόμενο βιβλίο της, ανταποδίδοντας με αυτό τον τρόπο την αγάπη του κόσμου επί τρεις δεκαετίες.

Στείλτε φωτογραφίες που σας ανήκουν και αποτυπώνουν στιγμές, τόπους, αισθήματα, ώστε να επιλεγούν και να συμπεριληφθούν ονομαστικά στο ποιητικό ανθολόγιο της Αλκυόνης, που θα κυκλοφορήσει με τον τίτλο «Ο κόσμος της Αλκυόνης» από τις Εκδόσεις Καλέντη.

Εάν επιθυμείτε να συμπεριληφθούν οι φωτογραφίες σας στο βιβλίο της Αλκυόνης Παπαδάκη με τίτλο «Ο κόσμος της Αλκυόνης», διαβάστε προσεκτικά τους όρους της συνεργασίας.

ΟΡΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ
• Μπορείτε να στείλετε τις φωτογραφίες, το όνομα και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Το επισυναπτόμενο αρχείο της φωτογραφίας θα πρέπει να είναι σε μορφή jpg ή tif υψηλής ανάλυσης. Ο Εκδοτικός Οίκος δεν θα παραλαμβάνει ταχυδρομικά φωτογραφίες ή με άλλον τρόπο.
• Ο Εκδοτικός Οίκος θα επιλέξει ορισμένο αριθμό φωτογραφιών, τις οποίες κρίνει κατάλληλες για την έκδοση, προχωρώντας στην όποια απαραίτητη για την ποιοτική τους απόδοση επεξεργασία.
• Το φωτογραφικό υλικό, που θα αποσταλεί με δική σας ευθύνη, ανήκει αποκλειστικά σε εσάς και δεν είναι προϊόν κλοπής ή μοντάζ.
• Σε κάθε φωτογραφία της έκδοσης θα αναγράφεται το όνομα του κατόχου της.
• Εάν επιλεγεί η φωτογραφία σας, θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά από εκπρόσωπο του Eκδοτικού. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να εκτυπώσετε τη δήλωση παραχώρησης δικαιωμάτων από εδώ και να την αποστείλετε συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη στη διεύθυνση του Εκδοτικού (Εκδόσεις Καλέντη - Λεωφ. Βουλιαγμένης 76, 16777 Ελληνικό) με την ένδειξη στον φάκελο «Για τον κόσμο της Αλκυόνης».

 

Επικοινωνία

Εκδόσεις ΚΑΛΕΝΤΗ
Λεωφ. Βουλιαγμένης 76
16777 Ελληνικό
E-mail: info@kalendis.gr
Τηλέφωνα: 210.96.38.790
                  210.36.01.551
Fax :          210.96.38.791

Log in

create an account

fb iconLog in with Facebook

fb iconLog in with Facebook