Το χαμένο σωσίβιο

Το χαμένο σωσίβιο

-10%11,50 € το καθένα
+
  • Περιγραφή
  • Χαρακτηριστικά
  • Σχόλια
  • Εισαγωγή σχολίου

 

Είναι αδύνατον για το μαυροσκούφη να κολυμπήσει χωρίς το σωσίβιό του. Τι κι αν ο αετός προσπαθεί να τον πείσει για το αντίθετο. Το μικρό πουλί φοβάται πως δε θα καταφέρει να κολυμπήσει ποτέ αν δε βρει το χαμένο σωσίβιο. Όταν ακούει, όμως, την ιστορία του βασιλιά των πουλιών θα αλλάξει γνώμη...

Η ιστορία του μαυροσκούφη είναι η ιστορία του κάθε παιδιού και των φόβων με τους οποίους έρχεται αντιμέτωπο στην τρυφερή ηλικία του.

Βιβλίο για παιδιά 4+ ετών.

Η ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
Η Δήμητρα Φώτου γεννήθηκε στον Βόλο. Σπούδασε Αθλητικές Επιστήμες στην Κομοτηνή και διδάσκει Φυσική Αγωγή. Σήμερα φοιτά στη Φιλοσοφική Σχολή της Αθήνας στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας. Παράλληλα με την ενασχόλησή της με τον αθλητισμό, η αγάπη της για τα παιδιά την οδήγησε στο δρόμο της παιδικής λογοτεχνίας. Το πρώτο της βιβλίο έχει τίτλο «Το σκυλάκι της Φαίδρας προετοιμάζεται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004» και στη συνέχεια ακολούθησαν: «Η αλεπού γυμνάζεται» (2008), «Τα βατραχάκια του Άθω» (2010), «Εκείνη την μέρα τα παιδιά... μίλησαν με τον Κολοκοτρώνη» (2013), «Το γαμήλιο πάρτι και το δράμα μιας βιταμίνης» (2014).

Η ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΟΣ
Η Κωνσταντίνα Ζαφείρη γεννήθηκε το 1988 στην Αθήνα, αλλά μεγάλωσε στον Βόλο. Από πολύ μικρή ηλικία εκδήλωσε την αγάπη της για τα πινέλα, τα χρώματα και τη ζωγραφική. Το 2010 αποφοίτησε από το Τμήμα Γραφιστικής του Τ.Ε.Ι. Αθήνας. Μέσα από τα εργαστήρια της σχολής ανακάλυψε τη μαγεία της οπτικής επικοινωνίας και της εικονογράφησης. Στη συνέχεια παρακολούθησε το Σεμινάριο Εικονογράφησης Παιδικού Βιβλίου στο Εθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ).
Από το 2013 ασχολείται επαγγελματικά με την εικονογράφηση παιδικού βιβλίου, ταξιδεύοντας μέσα από λέξεις που γίνονται ιστορίες και δημιουργώντας κάθε φορά έναν διαφορετικό κόσμο φτιαγμένο για παιδιά.

Μια τρυφερή ιστορία για μικρά και μεγάλα παιδιά για να ξεπεράσουν τους φόβους τους. Γραμμένη με χιούμορ και μαεστρία η Δήμητρα Φώτου συνδυάζει το συγγραφικό της ταλέντο με τις γνώσεις και τις αρχές των βασικών της σπουδών στις αθλητικές επιστήμες.
Η εξαιρετική εικονογράφηση της Κωνσταντίνας Ζαφείρη έρχεται και αυτή να προσθέσει ένα κύμα δροσιάς, αισιοδοξίας και πίστης στην προσπάθεια μικρών και μεγάλων να αντιμετωπίσουν τους φόβους τους.
Νανού Νικολά - www.diabazoume.gr

Διδακτική ιστορία με σκοπό να δείξει στα παιδιά την αξία της επιμονής και της υπομονής και τον τρόπο να ξεπερνά κανείς τους φόβους του.
Μαριάννα Κουμαριανού - kosvoice.gr

"Το χαμένο σωσίβιο": Ένα έξυπνο βιβλίο που βοηθάει τα παιδιά να διώξουν το φόβο
Δείτε τη δημοσίευση εδώ.

Το χαμένο σωσίβιο στη σχολική βιβλιοθήκη των Εκπαιδευτηρίων Αυγουλέα-Λιναρδάτου
Δείτε τη δημοσίευση εδώ.

 Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Χαρακτηριστικά

Κωνσταντίνα Ζαφείρη
978-960-594-012-6
32
Λογοτεχνία Για Παιδιά
21x29 εκ.
Λίστα με όλα τα σχόλια:
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.

Παρακαλούμε κάντε κάποια πρόταση για το προϊόν :

Επικοινωνία

Εκδόσεις ΚΑΛΕΝΤΗ
Λεωφ. Βουλιαγμένης 76
16777 Ελληνικό
E-mail: info@kalendis.gr
Τηλέφωνα: 210.96.38.790
                  210.36.01.551
Fax :          210.96.38.791

Log in

create an account

fb iconLog in with Facebook

fb iconLog in with Facebook