Το Μυστικό της Μαγικής Τσαγιέρας

Το Μυστικό της Μαγικής Τσαγιέρας

-10%12,60 € το καθένα
+
  • Περιγραφή
  • Χαρακτηριστικά
  • Σχόλια
  • Εισαγωγή σχολίου

Η Νεφέλη λατρεύει τις τσαγιέρες. Δεν έχει μία, ούτε δύο, αλλά δεκαεφτά διαφορετικές, πανέμορφες, μαγικές τσαγιέρες. Ταξιδεύουν για να τη βρουν από μακριά, παίρνουν χρώμα και σχήμα και άρωμα στο χαρτί, διασχίζουν χρόνο και χώρο με την Αλίκη. Και διαβάζουν τις σκέψεις και τα όνειρα των ανθρώπων.

eleni-gikaΗ Ελένη Γκίκα γεννήθηκε το 1959 στο Κορωπί. Δημοσιογράφος και βιβλιοκριτικός στο Αντί, στις Εικόνες, στο Έθνος και στο Έθνος της Κυριακής από το 1983 έως σήμερα, έχει ασχοληθεί με το μυθιστόρημα, το διήγημα, την ποίηση, το παραμύθι, έχει συμμετάσχει σε συλλογικές εκδόσεις και έχει επιμεληθεί βιβλία και σειρές. Κυκλοφορούν τριάντα τρία βιβλία της. Δεκαπέντε μυθιστορήματα, έντεκα ποιητικές συλλογές, δύο συλλογές με διηγήματα, ένας τόμος με συνεντεύξεις και τέσσερα παραμύθια. Από τις εκδόσεις Καλέντη, με τις οποίες συνεργάζεται, κυκλοφορούν τα βιβλία: «Η γυναίκα της Βορινής Κουζίνας» [υποψήφιο για το βραβείο Αναγνωστών το 2012], «Το μπολερό δεν ήταν του Ραβέλ», «Λίλιθ - Από Γράμμα σε γράμμα», τα παραμύθια «Το μυστικό της μαγικής τσαγιέρας» και «Η ζωγραφιά που ταξιδεύει», επίσης η ποιητική συλλογή «Η αρχιτεκτονική της ύπαρξης». Άρθρα, συνεντεύξεις και κριτικές της έχουν δημοσιευθεί σε πολλά περιοδικά [Περίπλους, Διαβάζω, Νέα Ευθύνη, diastixo, diavasame, Literature κ.ά.] Ανήκει στην εκδοτική ομάδα του διαδικτυακού περιοδικού Fractal.«Tο θαύμα της Τέχνης και το μυστήριο του Χρόνου», μέσα από απλές, καθημερινές ιστορίες γεμάτες ποίηση, ομορφιά και πανδαισία χρωμάτων.
Ελένη Χωρεάνθη, fractal.gr   Διαβάστε Περισσότερα

Υπέροχο βιβλίο για μικρούς και μεγάλους, που μιλάει για το θαύμα της Τέχνης και το μυστήριο του Χρόνου.
Λίτσα Ψαραύτη

Μια εξαιρετικά προσεγμένη έκδοση [...] Ένα βιβλίο ρομαντικό, ικανό να ταξιδεψει μαγικά τα παιδιά σε 17 διαφορετικά μέρη του κόσμου και σε ισάριθμους πολιτισμούς (με τη βοήθεια και της υπέροχης εικονογράφησης φυσικά!).
Dorothybookclub

Το παιδικό βιβλίο «Το μυστικό της Μαγικής Τσαγιέρας» της γνωστής δημοσιογράφου και συγγραφέως Ελένης Γκίκα, με εξαιρετική εικονογράφηση από τον Αντώνη Ασπρόμουργο, υπόσχεται ένα παραμυθένιο ταξίδι «στο θαύμα της Τέχνης και το μυστήριο του Χρόνου».
Αγγέλα Γαβρίλη, Diavasame.gr
Διαβάστε Περισσότερα

Λίτσα Ψαραύτη, Το μυστικό της μαγικής τσαγιέρας, www.diastixo.gr, 4.9.2012

 

Χαρακτηριστικά

Ελένη Γκίκα

Αντώνης Ασπρόμουργος
978-960-219-255-0
6+
40
Παραμύθι
18.5x28.5 εκ.
Λίστα με όλα τα σχόλια:
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.

Παρακαλούμε κάντε κάποια πρόταση για το προϊόν :

Επικοινωνία

Εκδόσεις ΚΑΛΕΝΤΗ
Λεωφ. Βουλιαγμένης 76
16777 Ελληνικό
E-mail: info@kalendis.gr
Τηλέφωνα: 210.96.38.790
                  210.36.01.551
Fax :          210.96.38.791

Log in

create an account

fb iconLog in with Facebook

fb iconLog in with Facebook