Μελωδένια πολιτεία

Μελωδένια πολιτεία

-10%14,68 € το καθένα
+
  • Περιγραφή
  • Χαρακτηριστικά
  • Σχόλια
  • Εισαγωγή σχολίου

Η ζωή στη μικρή πολιτεία του δάσους άλλαξε όταν η Νεράιδα Μελωδένια χάρισε στα παιδιά τα χρυσά σύμβολα της μουσικής και τα μουσικά όργανα. Όλοι έγιναν πιο ευτυχισμένοι και οι γλυκές μελωδίες ακούγονταν παντού. Οι φωνές από τις χαρές και τις γιορτές όμως έφτασαν μέχρι το κάστρο της Μάγισσας Φαλτσαδούρας, η οποία δεν αγαπούσε τη μουσική και είχε ανατριχιαστική φωνή. Έτσι άρχισε να σκαρφίζεται τρόπους για να κάνει τους ανθρώπους της πολιτείας δυστυχισμένους...
Ένα μουσικό εκπαιδευτικό παραμύθι όπου τα παιδιά συμμετέχουν τραγουδώντας και ζωγραφίζοντας. (Περιέχει CD)

 

 

nana-kriekoukiΗ Νανά Κριεκούκη γεννήθηκε στην Ελευσίνα. Σπούδασε πιάνο και ηλεκτρονικό όργανο (Electrone) στο Εθνικό Ωδείο και στο Ωδείο "Φίλιππος Νάκας". Είναι κάτοχος του πτυχίου Grade 5 από τη Yamaha Music Foundation και πτυχίων Αρμονίας, Αντίστιξης και Φυγής. Έχει διδάξει μουσική σε παιδικούς σταθμούς και σχολεία. Από το 1992 διδάσκει στο Ωδείο "Φίλιππος Νάκας" το σύστημα μουσικής προπαιδείας Junior Music Course, όπως επίσης και τα συστήματα αρμονίου και ηλεκτρονικού οργάνου. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με Έλληνες και ξένους μουσικοπαιδαγωγούς, όπως επίσης έχει συμμετάσχει ενεργά σε συναυλίες που έχουν γίνει σε χώρους όπως το Παλλάς και το Κολλέγιο Αθηνών. Έχει συμβάλει ενεργά στην ελληνοποίηση ενός συστήματος μουσικής που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6 μηνών έως 4 ετών, που προέρχεται από τη Γερμανία και ονομάζεται Robbie και Teddy και είναι υπεύθυνη για τη διδασκαλία του και την ανάπτυξη του στην Ελλάδα.

 

elsa-nakouΗ Έλσα Νάκου γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικό όργανο στο Ωδείο "Φίλιππος Νάκας" και είναι κάτοχος του πτυχίου Grade 5 από τη Yamaha Music Foundation και των πτυχίων Αρμονίας, Αντίστιξης και Φυγής με βαθμό Άριστα από το Ωδείο "Φίλιππος Νάκας". Έχει διδάξει μουσική σε σχολεία ενώ από το 1998 διδάσκει στο Ωδείο "Φίλιππος Νάκας"τα συστήματα αρμονίου, ηλεκτρονικού οργάνου και το σύστημα μουσικής προπαιδείας Junior Music Course της Yamaha, έχοντας ενεργή συμμετοχή στις συναυλίες που διοργανώνονται. Επίσης διδάσκει θεωρία της μουσικής και χορωδία. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με Έλληνες και ξένους μουσικοπαιδαγωγούς και μουσικούς.


Ένα διαδραστικό παραμύθι που δίνει την ευκαιρία στα παιδιά να μάθουν για τη μουσική παίζοντας, ζωγραφίζοντας και τραγουδώντας. Το βιβλίο συνοδεύεται από cd που περιέχει τις μουσικές και τα τραγούδια της ιστορίας. Τα παιδιά μπορούν να ακούσουν διάφορα μουσικά όργανα και να τραγουδήσουν μαζί με τους ήρωες του παραμυθιού. Όμορφες εικόνες και μια χαρούμενη ιστορία με αισιόδοξο τέλος μας ταξιδεύουν στον κόσμο της μουσικής και μας αποχαιρετούν μελωδικά με ένα μήνυμα αγάπης.
Φωτεινή Βασιλείου, kosvoice.gr

Χαρακτηριστικά

Νανά Κριεκούκη

Έλσα Νάκου

Λίσε-Λόττε Ίβερσεν
978-960-219-196-5
4+
36
Παραμύθι με CD
21x30 εκ.
Λίστα με όλα τα σχόλια:
Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν.

Παρακαλούμε κάντε κάποια πρόταση για το προϊόν :

Επικοινωνία

Εκδόσεις ΚΑΛΕΝΤΗ
Λεωφ. Βουλιαγμένης 76
16777 Ελληνικό
E-mail: info@kalendis.gr
Τηλέφωνα: 210.96.38.790
                  210.36.01.551
Fax :          210.96.38.791

Log in

create an account

fb iconLog in with Facebook

fb iconLog in with Facebook